Accesibilitate pentru toţi

Status: Inchis

Încă de la înfiinţare, unul dintre obiectivele Clubului Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton 93” Lugoj a fost să schimbe mentalitatea oamenilor vis-a-vis de persoanele cu handicap şi să lupte pentru integrarea lor în societate. Anul acesta ONG-ul nostru şi-a propus să achiziţioneze un microbuz accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi pentru a facilita deplasarea lor la serviciu, conferinţe şi competiţii sportive.

Suma:

75 RON

Galantomi:

1

Donatii:

1

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Încă de la înfiinţare, unul dintre obiectivele Clubului Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton 93” Lugoj a fost să schimbe mentalitatea oamenilor vis-a-vis de persoanele cu handicap şi să lupte pentru integrarea lor în societate.

Anul acesta ONG-ul nostru şi-a propus să achiziţioneze un microbuz accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi pentru a facilita deplasarea lor la serviciu, conferinţe şi competiţii sportive.

Din păcate, în prezent, deplasarea lor în ţara sau în străinătate este foarte anevoioasă, mijloacele de transport în comun neputând fi folosite. Desigur că soluţia pe termen lung este accesibilizarea transportului public, însă până atunci aceste persoane au nevoie de un microbuz pentru a putea participa în mod activ la activităţile organizate pentru ele în societate. Numai aşa îşi pot redescoperi independentă de mişcare şi pot obţine încredere în forţele proprii.

Noi dăm contur societăţii în care trăim! Ajută-ne să creăm o societate accesibilă pentru toţi!