Accesibilitate pentru toţi

Încă de la înfiinţare, unul dintre obiectivele Clubului Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton 93” Lugoj a fost să schimbe mentalitatea oamenilor vis-a-vis de persoanele cu handicap şi să lupte pentru integrarea lor în societate.

Anul acesta ONG-ul nostru şi-a propus să achiziţioneze un microbuz accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi pentru a facilita deplasarea lor la serviciu, conferinţe şi competiţii sportive.

Din păcate, în prezent, deplasarea lor în ţara sau în străinătate este foarte anevoioasă, mijloacele de transport în comun neputând fi folosite. Desigur că soluţia pe termen lung este accesibilizarea transportului public, însă până atunci aceste persoane au nevoie de un microbuz pentru a putea participa în mod activ la activităţile organizate pentru ele în societate. Numai aşa îşi pot redescoperi independentă de mişcare şi pot obţine încredere în forţele proprii.

Noi dăm contur societăţii în care trăim! Ajută-ne să creăm o societate accesibilă pentru toţi!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

75 RON

Evenimente fundraising

27 iun 2014

12.000 km prin Europa pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități

In beneficiul: Accesibilitate pentru toţi

Vasile Stoica parcurge în scaun rulant un nou traseu prin Europa (12.000km) în care va atinge cel mai sudic punct al continentului, pe insula Gavdos

75 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Vasile Stoica parcurge 12.000 km pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități

Schimbarea depinde de noi de aceea am încercat mereu să lupt pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi. Din păcat

90,000 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
0.083333333333333% Complete