Vasile Stoica - Clubul Sportiv al Handicapaților Fizic „Maraton 93” Lugoj

Vasile Stoica parcurge 12.000 km pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități

75 RON Donatii stranse
0.083333333333333% Complete
90,000 RON Target
1 Donatii

 

Schimbarea depinde de noi de aceea am încercat mereu să lupt pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi.

Din păcate, în mediul fizic actual, deplasarea lor în ţară şi în străinătate este foarte anevoioasă, câteodată chiar un chin, mijloacele de transport în comun neputând fi folosite. Soluţia pe termen lung este accesibilizarea transportului public, însă până atunci aceste persoane au nevoie de un microbuz pentru a se putea deplasa la serviciu, conferinţe, competiţii sportive.

Am încercat mereu să atrag atenţia opiniei publice asupra necesităţii de a integra în societate persoanele cu dizabilităţi astfel încât acestea să obţină încredere în forţele proprii. Anul acesta parcurg 12.000km prin Europa pentru a le sprijini în achiziţionarea unui microbuz accesibil cu ajutorul căruia să redescopere independenta de mişcare!

Şi tu poţi contribui la strângerea fondurilor necesare, orice sumă va fi pe deplin apreciată!

Îţi mulţumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Clubul Sportiv al Handicapaților Fizic „Maraton 93” Lugoj

Clubul Sportiv al Handicapaților Fizic „Maraton 93” Lugoj s-a inființat în anul 1994 din dorința unui grup de persoane cu handicap de a se afirma prin SPORT.

Accesibilitate pentru toţi

Încă de la înfiinţare, unul dintre obiectivele Clubului Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton 93” Lugoj a fost să schimbe mentalitatea oamenilor vis-a-vis de persoanele cu handicap şi să lupte pentru integrarea lor în societate. Anul acesta ONG-ul nostru şi-a propus să achiziţioneze un microbuz accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi pentru a facilita deplasarea lor la serviciu, conferinţe şi competiţii sportive.

12.000 km prin Europa pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități

Vasile Stoica parcurge în scaun rulant un nou traseu prin Europa (12.000km) în care va atinge cel mai sudic punct al continentului, pe insula Gavdos, în Grecia, la 20 km de Cipru. El încearcă s

1 Donatii

19 Jul 2014